Komik Sözler

Komik yazılar

Komik resimler

Reklamlar

Eğlenceli ve güldüren komik mesajlar 2014

Eğlenceli ve güldüren komik mesajlar

Sayın abonemiz.Faturanızı zamanında ödemeğinizden dolayı hattınız kullanıma kapanmıştır.

Güçlü kolları ile beni koltuğa oturttu..üstüme abandı..eline aldığı kocaman aletini ağzıma soktu..çok canım yandı ve ağzımdan kanlar akıyordu..ama çürük dişimi sonunda çekmişti.
.
gece sensiz cirilciplak girdim yataga..çok üsüdüm ve yanlizdim.hep senin hayalinleydim..yanima gelmeni beni sarmani ve isitmani bekliyordum..benim sevgili çizgili pijamalarım

Yat dedi yattim, ac dedi actim, aletini cikarip soktu. Isini bitirdiginde kan gelmeye basladi, cok korkmus ve cok aci cekiyordum, cünkü ilk kez dis cektiriyordum!!

Kocamandı,elimde tam olarak tutamıyordum çok büyüktü, aşağı yukarı salladım tam fışkıracakken ağzıma dayayıp hepsini içtim coca-cola yı çok seviyorum!

KARANLIKTI, GÖZLERİ PARILDIYORDU… EĞİLDİM…BACAKLARINI AYIRDIM…MEMELERİNİ AVUÇLADIM…ÇOK ZEVK ALIYORDUM, ÇÜNKÜ HAYATIMDA İLK KEZ İNEK SAĞIYORDUM…….

ÖNCE İÇİNE GİRDİM İYİCE YERLEŞTİM.İYİCE KAVRADIM ONU SONRA 1-2 YETMEDİ 3-4 SONRA İLERİ GERİ… AMAN TANRIM NE BÜYÜK ZEVKMİŞ ARABA KULLANMAK! :))

TURKCELL HATLI CEP TELEFONLARINIZIN DAHA iYi ÇEKMESi iÇiN, TELEFONUNUZU DiK POZiSYONA GETiRiP ÜZERiNE OTURUNUZ…

selam bu mesajı ben yani cep telefonun yazdı,beni cok seviyorsun biliyom cunku hic yanından ayırmıyosun,lutfen tuslarıma yavas bas,ve antenimi ikide bir cıkarıp takma olurm mu

Bu haber 19 Mayıs 2013 tarihinde tarafından Komik Sözler kategorisi altına yazılmış. ve Yorum yapılmamış

Benzer yazılar

Reklamlar



Kimler Neler Demiş?

İlk Yorum Hakkı Senin!

avatar

wpDiscuz

Reklamlar


Rastgele yazılar


Facebook Grubu